keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Uusi laite, uudet haasteet

Ostin viikonloppuna uuden puhelimen. Halusin ehdottomasti hyvän mutta edullisen android-laitteen ja päädyin Honor 7 Liteen (täysin ilmainen mainos ko. yritykselle ja tuotteelle)

Uudella lelulla piti päästä toki heti leikkimään. Aluksi latasin kaikki suosikkisovellukseni, joita kaikkia ei vanhaan Windows-puhelimeeni ollut edes saatavilla. Samalla aktivoin tekemäni Snapchat-tilini, jota olin opetellut käyttämään noin vuosi sitten. Silloin vielä aika harva teini käytti sitä aktiivisesti, nyt se löytyy lähes jokaisen luurista.

Kollegani Petteri, joka on nyt täysiverinen tubettaja, aloitteli videointiuraansa nimenomaan Snapchatissa. Snappailu vei hänet mukanaan ja nykyään hänellä on oma aktiivinen YouTube-kanava, jossa hän julkaisee aktiivisesti erilaisia vlogeja.

Petterin jalanjäljissä minäkin päätin aloittaa snappailun ja siirtyä myöhemmin EHKÄ joka tubettamaan. Minusta se on lähes välttämätöntä, sillä jos haluan jatkossa opettaa nuoria tekemään omia videoita, minun on kokeiltava sitä myös itse. Tällä hetkellä esim. työpaikkahakemukseen voi joutua nauhoittamaan pätkän itsestään. Siksi kameran edessä esiintymistä on syytä harjoitella vaikka vain itsekseen, jotta siihen tottuu eikä esim. minuutin mittaisen videon tekeminen tunnu ylivoimaiselta haasteelta esim. työpaikkahakemuksen yhteydessä.

Minäkin otin haasteen vastaan ja tein ensimmäiset snappivideoni kameran edessä, Amatöörinä kuvasin ne puhelimen omalla kameralla, joka näyttää kuvan oikeinpäin, ja latasin ne sitten Snapchatiin. Tästä sain jo palautetta tosisnappaajilta, mutta minä haluan näyttää aitoa kuvaa, en peilattua todellisuutta :)

Tässä ensimmäinen videoni, joka käsittelee, mitäpä muuta kuin itsensä haastamista:


Ota sinäkin haaste vastaan! Sanoista tekoihin! Tein samana iltana pari harjoitusvideota.

MIKSI MINUN PITÄISI VLOGATA / TUBETTAA?
MISTÄ AIHEISTA MINÄ VLOGAISIN TAI TUBETTAISIN?
1 kommentti:

  1. Eilen hain verkkokaupasta Honor 7 Lite-puhelimen tietämättä tästä blogista.
    Vaikuttaa hintaansa nähden pätevältä vempaimella.

    VastaaPoista